Svemirsko putovanje zvukom uz novi album Maje Posavec “Bye bye Saturn”

Uvijek originalna i posebna glazbenica i glumica Maja Posavec predstavlja svoj dugoočekivani studijski album “Bye bye Saturn”. Album je nastajao tri godine, a publika ga je imala priliku okusiti singlovima “Trnoružica”, “Biljke” i “Daleko od nas”.
Izlazak albuma prati i objava istoimenog singla “Bye bye Saturn” koja je dio nagrađivanog filma “Krhko” Tomislava Šobana u kojem je Maja utjelovila ulogu protagonistice Alme.
Dio pjesama na albumu inspiriran je raznim pop izvođačima poput Doris Dragović, Anne Oxe i njihovim festivalski nastupima, a zanimljivost je i da se na albumu se nalazi i jedna cover pjesma, riječ je o pjesmi “Piši mi” grupe Magazin koju je Maja prepjevala u “Laži i meni”, a dio teksta jedne druge pjesme grupe Magazin iskoristila je u pjesmi “Avion”

S Majom su na albumu surađivali stalni suradnici i prijatelji Tomislav Labaš i Ivan Kapec te kolege i aranžeri: Saša Jungić, Nenad Kovačić, Franjo Klinar, Marino Vinja, Damir Mihaljević, Silvio Bočić, Jurica Štelma, Berko Muratović, Dean Melki, Matej Milošev i Ivana Starčević.
Dizajn albuma izradio je Plac studio, a sve fotografije potpisuje Vesna Zednik.
Album “Bye bye Saturn” dostupan je putem svih digitalnih servisa.