Ana Opačak i Gabi Novak udružile glasove u novoj “Pjesmi”

Svaki novo pojavljivanje Gabi Novak velik je događaj na našem glazbenom nebu. „Pjesma“ je naziv novog singla u kojem je glazbena diva snage udružila s Anom Opačak i podarila nam vokalnu suradnju koja emotivnom snagom i težinom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj singl je ujedno i najava Aninog albuma prvijenca koji će uskoro ugledati svjetlo dana.
Ana je već deset godina prisutna na našoj sceni gdje se izdvaja specifičnim glazbenim stilom na tragu francuske šansone. Ova suradnja s Gabi Novak joj je, kako kaže, ostvarenje sna, a svakako i potvrda dugogodišnjeg kvalitetnog rada kojem je priznanje ovom suradnjom odala i jedna od naših najvećih glazbenih diva.


Anin i Gabin glas je u ovoj pjesmi spojen u neodoljivo šarmantnu meditativnu kombinaciju. Prekrasne riječi i glazbu su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek, Anine dugogodišnje suradnice i autorice većine njenih pjesama, dok je aranžman djelo Ivana Popeskića. U pjesmi je gostovao još jedan sjajan glazbenik, Ante Gelo, čije su maestralno odsvirane gitare uz sjajne vokale Gabi i Ane dodatna vrijednost ove Pjesme.
Pjesma je dobila i video spot u režiji Tonija Mijača, još jednog Aninog stalnog suradnika, s kojim je joj je ovo sedma suradnja.
Ovaj singl ujedno je i najava Aninog prvoga albuma koji će objediniti različite stilove i utjecaje koji su pjevačicu glazbeno formirali, od popa i rocka preko jazza i šansone, stvarajući stilsku fuziju koja sjajno odgovara Aninom vokalnom šarmu.

Pjesma je dostupna na svim streaming platformama.