Diskografska spajalica:Turki i HDU ugostili Zdenku Kovačiček i Alfija Kabilja

Hrvatska diskografska udruga (HDU) u suradnji s radijskim voditeljem, glazbenim kritičarem i urednikom (HR2), Zlatkom Turkaljem Turkijem, u travnju oduševili su čitatelje sa sljedeća dva intervjua u nizu, u sklopu novog atraktivnog glazbenog projekta Diskografska spajalica.
Velika nam je čast bila predstaviti dvoje vrhunskih glazbenika: jednu od najznačajnijih i eminentnih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, jazz i rock pjevačicu – Zdenku Kovačiček – i našeg izrazito značajnog skladatelja koji je svoje djelovanje posvetio stvaranju filmske glazbe – Alfija Kabilja.


Vođeni idejom spajanja glazbenog svijeta pod jedan nazivnik, Hrvatska diskografska udruga je odlučila publici približiti riječi onih bez kojih taj svijet ne bi bio moguć – glazbenicama i glazbenicima. Cilj ovog projekta je putem zanimljivih i sadržajnih intervjua predstaviti najbolje doajene te najnovije talentirane izvođače i izvođačice. Intervjui će se objavljivati dva puta mjesečno, pod perom Zlatka Turkalja Turkija, koji će svojim dugogodišnjim iskustvom čitateljima predstaviti ono najbolje od glazbe.
Što su nam naši Zdenka i Alfi zanimljivoga poručili, saznajte klikom na fotografije priložene u nastavku teksta:


Što su nam naši Zdenka i Alfi zanimljivoga poručili, saznajte klikom na fotografije priložene u nastavku teksta:


Zdenka Kovačiček


Alfi Kabiljo