Nakon duže pauze Shomy izbacio novu pjesmu “Gotovo”

Svi pamtite “Mi amore”, hit Shomyja i Vukija koji je obilježio ljeto 2013. godine. Vuki se u međuvremenu povukao s glazbene scene, a Shomy nastavio slagati beatove i objavljivati pjesme.
Fast forward u 2021. godinu i dobili smo “Gotovo”. Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Shomy i Karlo Papić. Spot je sniman u Osijeku u režiji Josipa Grizbahera i produkciji Cinematica, ekipe koja je radila i na hitovima Shomyja i Vukija. Uz Shomyja se u spotu pojavljuje i plesačica Nives Plander.

“Pjesma je čekala skoro dvije godine do izlaska i odlučio sam da je sad pravo vrijeme da ju izbacim. Na pjesmi je radila provjerena ekipa koja je radila na svim hitovima Shomyja i Vukija, od spota pa sve do produkcije. Karlo Papić, s kojim imam dugogodišnju uspješnu suradnju, zaslužan je za glazbu, a za miks i master pjesme zaslužan je Kristijan Brodar. Redatelj je Josip Grizbaher i produkcijska kuća Cinematic, a Tomislav Šilovinac (direktor fotografije) zaslužan je za rasvjetu. Glumica je Nives Plander, koja je plesačica u plesnom studiju Illusion koju inače vodi Ivana Crnković, poznatija kao pjevačica Noelle”, ispričao je Shomy povodom objave nove .

Pjesmu poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=DSBroYoze0A