Ibrica Jusić s novim emotivnim singlom “Ljudi” od jučer na svim streaming servisima

Ibrica Jusić, doajen hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo, na nedavno održanom 61. Splitskom festivalu predstavio je emotivan novi singl “Ljudi” koji je od jučer dostupan na svim streaming servisima.
Nova pjesma prigodna je za ova zahtjevna i nemilosrdna vremena kada je doza ljudskosti, razumijevanja i empatije potrebnija nego ikada prije. “Mi smo ljudi, nama ljubav treba” jedan je od stihova nove pjesme “Ljudi” u kojem se krije ona najvažnija poruka koju ne bi trebalo smetnuti s uma.


“Pjesma je jako emotivna, govori o čežnji za ljubavlju koje je sve manje i manje u svijetu, a koji nas okružuje strahom i neizvjesnošću. Na kraju krajeva uvijek se kaže da ljubav pobjeđuje” ističe Ibrica.
Prepun životnog iskustva, Ibrica Jusić, cijeli svoj umjetnički život živi ljubav i pjeva o ljubavi, baš iz razloga jer ljubavi nije nikada dovoljno i nikada previše, a u današnjem svijetu upravo ljubavi nedostaje više nego ikada.
Ljubav je inspirirala i autorsku ekipu koja je zaslužna za nastanak ove pjesme čiju glazbu potpisuje Marko Tomasović, stihove Robert Pilepić, a aranžman Elvis Stanić.
Aktualnu pjesmu “Ljudi” pronađite na svom omiljenom streaming servisu – https://lnk.to/IbricaJusicLjudi