Razgibajte “Extremitete” uz novu pjesmu grupe Tacoor

Usred ljetnih vrućina i nikad veće polarizacije društva, stiže nam novi singl porečko-pulske grupe Tacoor, sastava talentiranih glazbenika i audio-vizualnih umjetnika.
Tacoor uspješno miješaju hip-hop, funk i rock, a obogaćuju ga socijalno angažiranim tekstovima ispunjenim humorom, sarkazmom i autoironijom. Vizualno su iznimno zanimljivi, a uz njihovu glazbu ćete zaplesati i ono što je najvažnije – izbaciti negativnu energiju jer Tacoor stvaraju feelgod glazbu, stvaraju feelgood osjećaj.

Tekst za novu pjesmu “Extremiteti” potpisuje Mladen Đaković, dok glazbu supotpisuje sa Petrom Šugar i Alanom Rešidovićem, koji je uz Davora Poropata i Zorana Sedlanića zaslužan za aranžman. Tonski zapisi nastali su kod producenta Davorina Poropata, koji je radio i miks, dok se za mastering pobrinuo Filip Motovunski. Tacoor marljivo radi na svom prvom albumu koji bi trebao izaći do kraja godine. Za svaki dio videospota koji predstavlja ovu pjesmu korištene su različite filmske tehnike, a iza režije i montaže stoji Mladen Đaković, idejni začetnik i autor tekstova Tacoora.

Tacoor – Extremiteti (Official video)