Uskoro počinje Membrain festival u Šibeniku

U Šibenskom će se kanalu, u kampu Martinska, održavati šesto izdanje – Membrain festival! Između 5. i 8. kolovoza na tri će se bine izmijeniti više od pedeset DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta.
Festival je to, koji se žanrovski vrti oko Drum and Bassa, Dubstepa i Half-timea , a osim njih, publici će biti predstavljeni manje poznati žanrovi poput Jungle, Dub, Liquid i Neurofunk. Najzvučnija imena koja će doći na festival su svakako Youngsta – jedan od glavnih britanskih glazbenika dubstepa i poznato lice ovog žanra na različitim festivalima, novozelandski dvojac Truth koji je priznat na sceni, DLR i Mako koji su okupljeni u bristolskom projektu OneMind publici će prikazati izlomljene ritmove DnB-a, a pomoći će im njihov sunarodnjak Amoss koji žanr promovira po svim kontinentima.

Half-time će u šibensko područje donijeti legenda berlinske scene Presha te belgijski kolektiv The Untouchables. Valja spomenuti i Nizozemca Coco Brycea, jednog od najzanimljivih izvođača Jungle zvuka, koji će također nastupati.
Naravno, na festivalu će nastupati i neka domaća lica, od Osijeka, preko Zagreba, Zadra, Splita i Šibenika, a među njima se ističu: Vrh, Minimalist, Sapleo, FrenkyBoy, LucyLyu, Vizitor, Vexi, Nobru, Fullstep Phil, Kl Audio i Lowre Glant.