U prodaji CD i DVD “Muzika je ključ” Poprock škole

U prodaji je luksuzno izdanje CD + DVD “Muzika je ključ” sjajnih glazbenika okupljenih pod imenom Poprock škola.
Osnivač i voditelj Miroslav Miro Dimić, Toni Janković, Zele Lipovača, Boris Hrepić, Robert Krkač, Srđan Jug, Ivica Premelč, Leo Anđelković, Toni Eterović, Zele Lipovača, Dejan Nikolić uz ostale poznate glazbenike već nekoliko godina rade kao mentori u sisačkoj Poprock školi osnovanoj prije šesnaest godina. Ovaj je album nastao kao plod svega što s toliko strasti prenose na mlađe naraštaje koji su poput njih zaljubljeni u blues i rock. Da imaju itekako uspjeha dokaz su i gostovanja na najvećem blues festival u Sjedinjenim Američkim Državama, u gradu Memphis, svjetskoj kolijevci bluesa.

Uz CD na kojem se nalazi četrnaest pjesama, autorskih poput naslovne Muzika je ključ, Violine, Stara škola, Commitment to Blues, Goya Village House Blues te obrada Tennessee Waltz, Temptation, Eight Days a Week ovo izdanje sadrži i DVD s dokumentarnim filmom Od Lonjskog polja do Memphisa koji pokazuje rad i uspjehe same škole te četiri video spota.

“Uzbuđen sam i ponosan što držim u rukama ovaj CD i DVD. Zahvaljujem se svima u Croatia Recordsu i direktoru Želimiru Babogredcu te svim suradnicima koji su pomogli da se i ovaj dio našeg sna ostvari. Nedostatak koncerata omogućio nam je i brže završavanje ovog materijala, a sad se nadamo i da ćemo ga još bolje i kvalitetnije predstaviti na koncertima. Uskoro počinje Međunarodni blues kamp u Čigoču u kojem će djeca moći usavršiti svoje glazbeno znanje, a posebnu pažnju posvećujemo i njihovom nastupu pred renomiranim glazbenicima što im daje posebno samopouzdanje. Ovo je jedinstveni CD iza kojeg stoje vrhunski glazbenici, ali i producenti poput Gojka Tomljanovića. Pored zahvala i nagrada koje smo dobili s našim mladim naraštajima ovo je zaista kruna našeg rada”, rekao je Miroslav Dimić, izvršni producent cijelog projekta.