Kornelija predstavila videospot za pjesmu “Sami protiv svijeta”

Mlada šesnaestogodišnja pjevačica Kornelija, pred kojom je sjajna glazbena budućnost, predstavlja videospot za pjesmu “Sami protiv svijeta”.
Radi se o pjesmi koja se već drugi tjedan nalazi među 20 najemitiranijih na HR Top 40 listi, a u kojoj Kornelija spaja zvuk 80-ih i energiju pop punka. Glazbu i tekst pjesme u kojoj Kornelija progovara o aktualnim problemima s kojima se danas susreće njena generacija potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory dok je za moderan aranžman i produkciju u skladu sa svjetskim trendovima zaslužan ZETZ.


Kornelija ima puno planova vezanih uz nastupe na festivalima, a isto tako najavljuje izlazak svog prvog albuma sljedeće godine. “Vjerujem da će moja nova pjesma ponoviti uspjeh koji sam postigla s prethodna dva singla. Sljedeće godine planiram nastupiti na CMC festivalu za koji moj tim i ja u pripremi imamo odličnu pjesmu te se nadamo da će to biti veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Također, do kraja naredne godine svakako planiram objaviti svoj prvi album, što me izuzetno raduje”, rekla je Kornelija za kraj.