Vanna je napisala “Pjesmu o tebi”!

Godinu dana nakon ultimativnog hita “Puna memorija”, s kojim se ustoličila i kao sjajna autorica, Vanna nastavlja nizati hitove. Njezine stihove i glazbu ponovo je savršeno aranžmanski uobličio Goran Kovačić, Vannin glazbeni producent. “Pjesma o tebi” još je jedna snažna pjesma obojana jakim emocijama.
“Pjesma o tebi” još je jedna od pjesama koju je Vanna napisala i snimila u zanosu jer, kako je sama rekla, drugačije više ne zna. Ovo je pjesma u kojoj se svi mogu pronaći, progovaranje nemira u grudima, pjesma za let onih sa slomljenim krilima, ali i vjera da od prave ljubavi nikad ne treba odustati.

 


Da je zaista u punom kreativnom zanosu potvrdila je aktualnim albumom “Izmiješane boje” za koji je nagrađena 2020. Porinom u kategoriji “Najbolji pop album”, a isti je bio nominiran i u kategoriji “Najbolji album”. Pjesme “U tebi”, “Loš trenutak”, “Izmiješane boje”, “Tragom tvojih tragova”, “Gdje počinje trag” i danas su među najemitiranijim singlovima, a s hitom “Puna memorija” zagospodarila je radijskim eterom.