Croatia Records i Tesla Music donirali sredstva za Fondaciju PLAN B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Direktor diskografske kuće Croatia Records, Želimir Babogredac, u Beogradu je uručio prvu veću donaciju za Fondaciju PLAN B predstavljenu prije par mjeseci.
Radi se o čeku od 1.500.00 RDS (95.000 kn), donaciji dviju izdavačkih kuća, Croatia Records i Tesla Music, koje su među prvima prepoznale humanitarnu inicijativu i angažman Fondacije.
Poznati rock glazbenici Zvonimir Đukić Đule i Dragi Jelić prvi su objavili svoje singlove za Fondaciju PLAN B. “Zrno čarolije” i aktualni singl “Zagledan” prva su dva singla koji će se naći na albumu “PLAN B”.

Predstavnike medija i glazbenike koji podržavaju Fondaciju prvo je preko direktnog videolinka iz Toronta pozdravio osnivač Fondacije PLAN B i donator ispred izdavačke kuće Tesla Music, Zoran Konević. Tom je prilikom istaknuo prijateljski i partnerski odnos kao i naklonost koje obje kompanije gaje prema humanoj inicijativi Fondacije: “Veliko mi je zadovoljstvo biti u društvu prijatelja, partnera i kolega koji krajnje odano rade na Plan B misiji u pravcu ostvarenja naših humanitarnih planova. Iskreno sam zahvalan svim učesnicima u našem Plan B projektu, ali ovaj trenutak danas pripada našem dragom Želimiru Babogredcu i Croatia Recordsu / Jugotonu, koji su pretvorili riječ u djelo. Veliko vam hvala na partnerstvu i prijateljstvu. Zajedno smo stvarno jači. Neka ova donacija, koja je samo početak, pomogne ljudima da i njima uljepšamo život. Veliko hvala.”