Jason Derulo nas zagrijava za ljeto vrućim hitom ”Slidin”

 

Jason Derulo, globalna superzvijezda iza koje stoje multiplatinaste naklade, predstavlja novu ljetnu himnu i prvi fokus singl od nekoliko nadolazećih noviteta koje objavljuje ove godine. Nova pjesma “Slidin'” prožeta je energijom i entuzijazmom te obogaćena utjecajima s Haitija i energijom starosjedioca Floride.
Kralj TikToka novim singlom “Slidin'” i njegovim neodoljivo privlačnim melodijama te energičnom produkcijom dokazao je kako je ponovno u punoj snazi za obilježavanje još jednog vrućeg ljeta pred nama. “’Slidin’ je stigla točno na vrijeme te podsjeća na prijeko potreban ljetni odmor” poručuje Derulo.
Na novom singlu “Slidin'” gostuje i Kodak Black, kontroverzni reper poznat i po tome što je jedna od slavnih osoba koje je bivši američki predsjednik Donald Trump pomilovao nakon što je uhićen zbog krivotvorenja podataka o saveznim dokumentima za kupnju oružja u studenom 2019. Pjesmu “Slidin'” producirali su Jason Evigan, Jason Derulo, Lionel Crasta, Bluf & Smile High.

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, slavni je američki pjevač, tekstopisac i plesač koji se etablirao kao jedna od najjačih snaga na globalnoj pop sceni. Otkako se probio svojim singlom “Whatcha Say” s peterostrukim platinastim certifikatom RIAA, nagrađivani glazbenik prodao je više od 200 milijuna ploča diljem svijeta, zaradio preko 18,2 milijarde streamova diljem svijeta i prikupio ogromnu fan bazu na svojim društvenim mrežama koju čini preko 117 milijuna pratitelja na svim platformama. Paralelno dok radi na iščekivanom petom albumu za Atlantic Records, Derulo isporučuje i niz sjajnih singlova koji su prikupili zapanjujućih 500 milijuna pregleda, uključujući neodoljivo živahni “Acapulco”, platinasti “Take You Dancing” te trostruko platinasti hit “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” feat. Jawsh 685.

Jason Derulo ft Kodak Black – Slidin