Pali s Marsa: Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples

Iako ovaj mladi bend postoji tek tri godine, iza sebe ima pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima. Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezana od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijeni pažnju diljem Hrvatske i Slovenije. Prosjek godina im je dvadesetak, a postavu čine pjevač i frontmen, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina, gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa.

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji za novu pjesmu “Pali s Marsa” potpisuje glazbu, Nenad Ninčević je napisao tekst, a aranžman je raspisao Branimir Mihaljević. Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan videospot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se lijepa i simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda.

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku: “Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite”.

Maligani – PALI S MARSA (Official video 2022)