Savršen kroj Tamare Todevske

Pjesma “Savršen kroj” Tamare Todevske novi je singl i spot nastao u produkciji “Fondacije Plan B” predstavljene javnosti prošle godine.

Regionalna zvijezda i jedna od najpoznatijih pjevačica Sjeverne Makedonije rado se odazvala pozivu fondacije, a pjesmu su za nju radili Zoran Konević i Shridhar Solanki (glazba), Aleksandra Milutinović (tekst) i Vojislav Aralica (aranžman).

“Kad smo započeli rad na ovoj pjesmi, nadali smo se da ćemo pronaći pjevačicu koja će otpjevati ovu dvooktavnu melodiju, što nije lako i mnogima je teško postići taj raspon. Voja mi je predložio Tamaru, koja je dodala i treću oktavu i sve nas je oborila s nogu divnim glasom i interpretacijom koja je na razini svjetskih standarda. Aleksandra Milutinović je toliko osjetila melodiju koju smo joj poslali i napisala tekst u koji svi vjerujemo. Jako sam ponosan da je ova pjesma dobila tako divnu formu i da je Voja istu producirao do ovog nivoa. Osobno volim balade malo više od pjesama bržeg ritma tako da mi ‘Savršen kroj’ predstavlja veliko zadovoljstvo i često je slušam. Svima koji su zaslužni za nju, ogromno hvala”, rekao je Konević.

Ova prekrasna ženska balada u vrhunskoj Tamarinoj interpretaciji sjajno se nadovezuje na prethodni singl “Vjetar” još jedne velike pjevačice, Maye Sar. Rad “Fondacije Plan B” predstavljen je izlaskom singla “Zrno čarolije” u izvedbi poznatog rock pjevača i frontmena grupe Van Gogh, Zvonimira Đukića Đuleta nakon čega su uslijedili singlovi “Zagledan” legendarnog Dragi Jelića te “Ti si moj brat” još jednog velikog rock pjevača, Dejana Cukića. Svi su oni dio Plana B, istoimenog albuma čiji se izlazak očekuje sredinom lipnja u izdanju Tesla Music i Croatia Records. Album “Plan B” okupio je nekoliko najvećih regionalnih glazbenih imena pa će tako svoje pjesme uskoro predstaviti Dado Topić & Vlatko Stefanovski, Alen Islamović, Goran Šepa Gale i Dragan Jovanović Krle. Instrumentalom “Thank You”, Zoran Konević, autor glazbe svih pjesama i aranžer Vojislav Aralica odali su počast jednom od najvećih svjetskih rock glazbenika, Davidu Gilmouru. Tamara Todevska – Savršen kroj (Official video)