Cardi B iznenadila sve i obznanila suradnju s YE (Kanye West) i Lil Durkom

 

Lik i djelo Cardi B već nekoliko godina privlači pažnju publike ali i struke: osim što je ženska reperica s najviše broj jedan singlova na Billboard ljestvici, okrunjena je i Grammy nagradom za rap album godine. Cardi iza sebe ima nekoliko bombastičnih ljetnih hitova: prošlogodišnji “Rumours” u suradnji s Lizzo, nezaboravna stvar “WAP” s Megan Thee Stallion koja je podigla prašinu u svakom kutku svijeta te neodoljivo zarazan singl “I Like It”.

Za najnoviji singl “Hot Shit” okupila je nevjerojatan duo oko sebe: uvijek nepredvidljivu legendu Kanyea Westa koji je sada poznat pod imenom YE, te Lil Durka koji nas je osvojio suradnjom s Drakeom na hitu “Laugh Now Cry Later”. Oboje rođeni i odrasli u Chicagu, savršeno upotpunjavaju prepoznatljiv glazbeni izričaj najpoznatije stanovnice Bronxa. Lil Durk je već ishvalio Cardi B te rekao kako je njezin vers zasigurno najbolji.

Iznenadna vijest i najava nadolazećeg hita ljeta 2022. došla je uz bombastičnu objavu tijekom ovogodišnje dodjele BET nagrada, a Cardi je zatim podijelila i raskošnu naslovnicu singla u kojoj je istaknula prepoznatljivu tetovažu.

Cardi B X YE X Lil Durk – Hot Shit