Ivan Martić Ivica novom pjesmom poručuje: “Stara koka, dobra juha”

“Stara koka, dobra juha” dobro je poznata izreka u narodu već generacijama, a iskoristio ju je i glazbenik Ivan Martić Ivica za prvi singl koji objavljuje samostalno pod izdavačkom kućom Croatia Records.
Pjesma “Stara koka” je njemu vrlo draga tema, ističe, a ispunjena je i satirom na prpošnu i veselu melodiju. Autor teksta je Nedo Zuban, glazbu potpisuje Toni Eterović, a uz njega aranžman je raspisao i Nenad Čubrilo.
Ivan Martić Ivica spot za ovu pjesmu smjestio je u Sarajevo, a u fokusu je jedan mladić koji se upravo našao u jednoj takvoj situaciji da se doista može reći – “stara koka, dobra juha”.

Prije pjesme “Stara koka”, Ivan Martić Ivica nastupio je sa Zlatkom Pejakovićem na CMC festivalu u Vodicama, a isto će to učiniti i u Slavonskom Brodu na CMC 200 Slavonija festu.
“Veseli me nastup u Slavonskom Brodu 26. kolovoza jer je to grad moje mladosti. Tamo sam odrastao, bez obzira što sam rođen u Bosanskom Brodu, jer smo prirodno vrijeme provodili preko puta rijeke Save koja nas je jedina dijelila”, kaže Martić.

Stara koka – Ivan Martić Ivica (official video) 4K