Natali Dizdar na krilima hita “Zadnji dan ljeta” stiže u zagrebački Peti kupe

Nakon burne ljetne turneje i hit pjesme „Zadnji dan ljeta“ koja ne silazi s vrha top ljestvica, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom.
Bit će to savršena prilika da Natali izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput aktualnog singla, ali i pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI “Bez ljubavi”, “Slobodna i “Vili”. Naći će se tu i dobro poznati hitovi iz njezine dugogodišnje karijere, kao sto su „Stranac“, „Ne daj“ i „Mjesto za jedno“.


Natali trenutno završava čak dva EP-a, jednog koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi u solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo.
U povratku pred zagrebačku publiku podržat će je mladi, nabrijani i talentirani bend Toni.Drama. Ova šarena ekipa svoj zvuk koji opisuje kao alternative pop/funk predstavila je pjesmom “Fokus Pokus”, a radijski eter i digitalne servise trenutno osvajaju novim singlom “IMALITUMJESTA”.