Sandra Bagarić – Jedna nova ja -poslušajte pjesmu „Moja posljednja i prva ljubavi“ u novom ruhu

Život joj je pjesma, igra, otkrivanje, svakodnevno učenje. Glazba ju nadahnjuje, obogaćuje, oplemenjuje, a susretanje s ljudima sličnih afiniteta i putovanje kroz glazbeno vrijeme, uvijek, ali baš uvijek, donijele su joj sreću i veselje jer se bavi najljepšim poslom na svijetu.
Glazbena diva Sandra Bagarić, oduvijek je bila radoznala, voljela je istraživati, osluškivati i provocirati svijet oko sebe. Gutala je knjige i filmove, imala bujnu maštu, tražila ljepotu svuda oko sebe.

Okušala se u svim scenskim formama, koketirala s mnogim žanrovima, pomicala svoje granice; od opere, operete, mjuzikla, Lied-a, sakralne glazbe, dramskih uloga, sinkronizacija, žirija do TV sapunica, voditeljstva, zaštitnih lica raznih brendova.
Sve je to radila s velikim veseljem i odgovornošću i upravo je to ono što ju je izgradilo u svestranu umjetnicu koja je imala hrabrosti odškrinuti mnoga vrata te doći do simpatija publike, gledatelja i slušatelja.

Okružena sjajnim kreativnim timom, s puno povjerenja, Sandra se prepustila novoj avanturi. Za Sandrinu verziju pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” snimljen je video spot koji je režirao Branko Markota, a snimio i montirao Teo Bekavac.

Pjesmu „Moja posljednja i prva ljubavi“ slušajte na svim digitalnim servisima