Sandra Bagarić – Jedna nova ja – poslušajte pjesmu „Moja posljednja i prva ljubavi“ u novom ruhu

Život joj je pjesma, igra, otkrivanje, svakodnevno učenje. Glazba ju nadahnjuje, obogaćuje, oplemenjuje, a susretanje s ljudima sličnih afiniteta i putovanje kroz glazbeno vrijeme, uvijek, ali baš uvijek, donijele su joj sreću i veselje jer se bavi najljepšim poslom na svijetu.
Glazbena diva Sandra Bagarić, oduvijek je bila radoznala, voljela je istraživati, osluškivati i provocirati svijet oko sebe. Gutala je knjige i filmove, imala bujnu maštu, tražila ljepotu svuda oko sebe.
Okušala se u svim scenskim formama, koketirala s mnogim žanrovima, pomicala svoje granice; od opere, operete, mjuzikla, Lied-a, sakralne glazbe, dramskih uloga, sinkronizacija, žirija do TV sapunica, voditeljstva, zaštitnih lica raznih brendova.
Sve je to radila s velikim veseljem i odgovornošću i upravo je to ono što ju je izgradilo u svestranu umjetnicu koja je imala hrabrosti odškrinuti mnoga vrata te doći do simpatija publike, gledatelja i slušatelja.


Okružena sjajnim kreativnim timom, s puno povjerenja, Sandra se prepustila novoj avanturi.
“Moja posljednja i prva ljubavi”, vječna pjesma autora glazbe i stihova Kemala Montena, njezinog dragog kolege i Sarajlije velikog srca, pratila ju je, kao i mnoge, kroz cijeli život pa joj je odlučila podariti novo ruho.
“Ne postoji osoba koja nije barem jednom zapjevušila ovaj hit koji su proslavili autor i nenadmašna Tereza Kesovija.” – rekla je Sandra Bagarić
Za Sandrinu verziju pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” snimljen je video spot koji je režirao Branko Markota, a snimio i montirao Teo Bekavac.
„Timski rad je najbitniji…, Branko Markota i Zvonimir Dusper, producenti i aranžeri, pjesmu su obukli u moderno ruho, uz aranžere svirali su i odlični glazbenici Miroslav Lesić, Mladen Kosovec i Maksimilijan Borić. Već duže vremena prizivam ovakav tim te otkrivam nove boje i mogućnosti moga glasa… Ovu pjesmu mnogi od nas svakodnevno pjevušimo, posvećujemo je našim ljubavima, citiramo…, nadam se da će i u ovoj interpretaciji doprijeti do vaših srca.“ – kaže Sandra

Pjesmu „Moja posljednja i prva ljubavi“ slušajte na svim digitalnim servisima