Petar Radanović objavio posebnu pjesmu “Za nju”

Kantautor Petar Radanović u novom se singlu “Za nju” posvetio svojim i tuđim osjećajima, a posljednji je to pred objavu prvog studijskog albuma.
Do sada smo ga imali priliku slušati kroz brojne pjesme kojima je polako odavao glavnu temu novog izdanja. Gitarski pop koji on njeguje s lakoćom šeće radijskim eterom, a isti će biti slučaj i s novom pjesmom.
Petar je autor glazbe, teksta i aranžmana, a spot za pjesmu režirao je Nino Treskavica s kojim glazbenik surađuje već duže vrijeme. U videospotu se pojavljuje glumica Ivana Velojić kojoj Petar naizgled pjeva.

“Sanjala je san, a stao je u trenu. Imala je sve na dlanu.
Nije za nju svijet kad ljudi su na njemu. Za nju anđeli pjevaju na nebu”

Originalna i zanimljiva ljubavna pjesma ponovno će splitskog kantautora postaviti na glazbene top liste mnogih, što će njemu dati dodatnu motivaciju pred važnu promociju albuma. Uz osjetan dalmatinski začin i sentimentalnu ležernost, njegove pjesme ostavit će traga na mnogima koji ih poslušaju. Na albumu prvijencu naći će se 10 kantautorskih skladbi Petra Radanovića, dio njih već nam je otkrio objavivši ih kao singlove, a uvjereni smo kako će i ostatak materijala biti zanimljiv za publiku.