Mladi rockeri Manifest predstavljaju novi singl “Kada nema te” koji osvaja na prvo slušanje

Foto by Val Požar

Nakon što su prošlo ljeto publici predstavili svoj svjež i energičan zvuk, mladi rockeri Manifest predstavljaju novi singl “Kada nema te”.
“Ovu pjesmu napisali smo Filip Topčić i ja. Našli smo se u studiju, pokazao mi j tekst, uzeo sam gitaru i melodija je nastala u samo pet minuta. Ostatak benda objeručke je prihvatio pjesmu iako smo već imali pripremljenih deset pjesama koje smo snimili u kultnom Abbey Road studiju u Londonu.”, ispričao je Marko Mihaljević.
Pjesmu prati i interesantni spot koji je snimljen u jednom kadru, a režijski ga potpisuje Hrvoje Baudoin:


“Dugo smo razmišljali kako ćemo snimiti spot i na kraju sam došao na ideju spota u jednom kadru. Mnogi su mislili da je to teško realizirati ali Hrvoje Baudin je vjerovao u tu ideju i odmah smo se bacili na realizaciju spota. Na snimanju spota smo uvježbavali i snimali dok nismo dobili super tejkove. Spot predstavlja studentski život dečka koji prolazi kroz klasične ljubavne tegobe i ludosti, a bend koji se pojavljuje poput “duhova” oko njega predstavlja pjesmu u njegovoj glavi. Pjesma je klasična rock pjesma radiofoničnog prizvuka. “, otkrio je Marko

Pjesma “Kada nema te” dostupna je na svim streaming servisima.
YOUTUBE: https://youtu.be/m6KLklzQ3r0
STREAMING: https://bfan.link/kada-nema-te