Cijenjeni rock pjevač i gitarist Livio Berak objavio album prvijenac “Napokon

Nakon što je singlovima “Hoću novi život” i “Biti slobodan” osvojio ljubitelje rock glazbe diljem Lijepe naše, ali i regije, talentirani kantautor, gitarist i pjevač Livio Berak objavljuje album prvijenac simboličnog naziva “Napokon”.
Čvrsti rock riffovi sa snažnim vokalnim dionicama učinili su ga prepoznatljivim u cijeloj regiji, a veliku bazu obožavatelja stekao je nastupajući samostalno uz akustičnu gitaru, ali i s raznim bendovima, uključujući Divlje jagode. Glazbu i tekst za svih 9 pjesama potpisuje upravo Livio, koji osim vokalnih i gitarskih dionica stoji i iza dionica bas gitare. Bubnjeve je odsvirao Zvjezdan Marjanović, a materijal je snimljen u studiju “Šišmiš” kod producenta Zorana Švigira Švigija.


Posljednjih 10-ak godina Livio je jedan od najistaknutijih predstavnika rock ‘n’ roll glazbe kakva je postojala u zlatnom razdoblju ovog žanra – 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Inspiraciju za stvaranje glazbe Livio pronalazi u privatnim životnim iskustvima iz kojih proizlazi njegov autentičan izričaj, a utjecaj glazbenih velikana poput Jimija Hendrixa, Allman Brothers Banda, Erica Claptona i Led Zeppelina snažno je zastupljen u njegovom autorskom radu.