Dean Dvornik po povratku iz SAD-a objavio pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar”

Popularni stariji brat Dvornik prije par godina zaputio se u SAD, u Chicago gdje radi posao koji voli. Isti ga je posao, pun uzbuđenja, putovanja i opasnosti inspirirao da napiše pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar” koju objavljuje za Croatia Records.
Dean je glazbu za pjesmu napravio još prije godinu dana, ali čekao je trenutak inspiracije kako bi napisao odgovarajući tekst. Vozeći kamion prostranstvima SAD-a, u trenutku mu je sinula ideja o suputnicima koje bi najviše volio imati na putovanjima i svom doživljaju okruženja u kojem radi. Ispalo je zanimljivo što je glazba godinu dana čekala na tekst koji je na kraju nastao u jednome danu.

O načinu stvaranja pjesme Dean je rekao: “Pjesmu sam započeo u Chicagu, završio u Splitu. Počeo sam s dvije bas gitare, s jednom u Chicagu, a završio s ovom u Splitu. Meni samo treba ideja, ne volim se ponavljati i volim da pjesma bude nešto o čemu se još nije pisalo. Tako mi je pala na pamet ova tema – ‘Ja, moj pas i stari Jaguar’.”

Dean toliko voli svoje ljubimce, psa i Jaguara kojega je oduvijek htio imati, da ih smatra članovima obitelji. Mnogi će se njegovi kolege poistovjetiti s njime. Pjesmu je već izveo u Chicagu, pred svojim prijateljima i suradnicima koji su potvrdili njezinu kvalitetu. Radiofoničnost, zanimljiv tekst i tematika trebale bi privući slušatelje. Pjesmu prati i lyric video nastao u Cro Rec Video produkciji.

Dean se uskoro ponovno vraća u SAD, ali stvaralačka budućnost zbog toga neće patiti. Inspiracije mu ne nedostaje, nastaviti će skladati i pisati, a najavio je i da će doći vrijeme za koncerte kad okupi bend.

Dean Dvornik – Ja, moj pas i stari Jagua