Na “Putovanje” Dorom 2023. vode nas Top of the Pop i Mario 5reković

Popularni pulski bend pokazao je svoj potencijal ušavši u najuži izbor za pjesmu Eurosonga prvom pjesmom koju su ikada objavili.
Članovi benda aktivno nastupaju već više od 10 godina, a upečatljivi scenski nastupi i interakcije s publikom ističu ih od ostalih.
Pjesmu “Putovanje” koju izvode Top of the Pop i Mario Petreković napisali su Bruno Krajcar i Danijel Načinović uz aranžman Nikole Milata. Nastup na Dori velika je čast i potvrda glazbenog umijeća koje imaju članovi Kristina Iveković, Nikola Milat, Ivan Luch i Armin Poldrugovac.

 

Mario 5reković bi scenskim nastupom na pozornici mogao dodati novu dimenziju koja je za nastup presudna. Prva autorska pjesma naišla je na sjajne reakcije i prihvaćanje na prestižnom natjecanju, a to bi mogao biti vjetar u leđa za nove autorske bravure Top of the Popa. Dora 2023. poslužiti će im i kao odlična platforma za promociju i stjecanje publike koje cijeni iskreni rad i trud.

Puno nastupaju pa je za očekivati kako će s toliko utakmica u nogama i njihov nastup na Dori biti, bez pritiska, neko posebno “putovanje”.