Atraktivna Slovenka Buryana s Fayom i Borisom Đurđevićem predstavlja pjesmu “Hajde lopove”

Slovenska pjevačica Danijela Burjan, estradnog imena Buryana, može se pohvaliti novom pjesmom koja je nastavak njenog zacrtanog pjevačkog smjera.
Već je ranije privukla pažnju u susjedstvu, odnosno u Hrvatskoj, i na inicijativu autora, koji je široj javnosti poznat pod imenom Fayo, a koji surađuje i s popularnom hrvatskom zvijezdom Lidijom Bačić Lille, prihvatila izazov da snimi pjesmu na hrvatskom jeziku. Buryana je u prosincu 2022. nastupila u duetu s Lille na Aktualovu 15. rođendanu u Stožicama što je bila i potvrda suradnje i najava prvog samostalnog singla na hrvatskom jeziku. “Hajde lopove” glazbeno i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, autor brojnih hitova i suosnivač grupe Colonia. U dogovoru s hrvatskim kreativnim timom, pjevačica je i ovoga puta izradu spota povjerila timu RoxProa u režiji Roka Mavera.

Objavljivanje pjesama na hrvatskom jeziku ne znači da će Buryana odustati od slovenskog jezika. Pjevačica nam se također povjerila da je novi singl na slovenskom već u pripremi te da ona i menadžment premijeru planiraju krajem travnja. Podsjećamo, Buryana više nije nepoznata na slovenskoj glazbenoj sceni te je od 2019. objavila već 10 pjesama, ne uključujući sudjelovanje na kompilacijama, u duetima i remixevima.
“Ovaj put sam pred velikim izazovom kada se predstavljam i našim susjedima. Ujedno sam neizmjerno zahvalna i počašćena što imam uz sebe tim zaista velikih imena hrvatske glazbene scene. Iako se još uvijek mučim s pravilnim izgovorom hrvatskih riječi, već se veselim novim projektima i željno iščekujem duet s Lidijom Bačić Lille”, rekla je Buryana.