Vojko V ima najprodavaniji album, pjesme s “DVOJKA” i dalje u trendingu

Puna dva tjedna nakon objave novog studijskog albuma, Vojko V i dalje dominira streaming platformama.
“Ela” i “Mamacita” ne silaze s YouTube trendinga, a “DVOJKO” ne izlazi iz sekcije najstreamanijih albuma na Deezeru, kao i top albuma na Apple Musicu. “Mamacita” se našla i na listi Croatia Songs magazina Billboard, na kojoj danas drži 22. mjesto.
Nakon što je očekivano osvojio top liste slušanosti u rekordnom roku, sada je i na vrhu ljestvice najprodavanijih albuma, čime je po prvi puta nakon 60 tjedana hip-hop album preuzeo vodeću poziciju rezultata prodaje domaćih diskografskih naslova.

Vojko i “DVOJKO” su, osim publike, zaintrigirali i kritiku. Aleksandar Dragaš za Jutarnji list napisao je: “Ta njegova formula uspjeha počiva na pet fundamenata. Prvi je humor, drugi autoironija, treći živopisan storytelling u koji ubacuje niz popkulturalnih referenci, četvrti zarazni refreni, a peti ljepljivi beatovi i melodije koje slušatelj teško može izbaciti iz uha (…) Rekao bih i da Vojko V, ako je i bio u trapu, sada je u vlastitoj hip hop ligi koju bismo mogli nazvati ‘vrap’. Vojkov rap u kojem je njegov ludističko-egomanijakalni alter-ego obiteljskog čovjeka, supruga i oca Vojka Vrućine stalno u ku*cu, čak i ako je najpopularniji reper u Hrvatskoj, moguće i u susjednim zemljama…”.

VOJKO V – ELA (OFFICIAL AUDIO)