Hristina predstavlja svoj fantastičan debitantski album “Bedem”

“Bedem”, sjajno ostvarenje talentirane glazbenice i kantautorice Hristine, konačno je stigao do ljubitelja glazbe.
Možete uživati u svih devet pjesmama ovog iznimnog albuma, dostupnog na CD-u i digitalnim platformama. Croatia Records i PGP RTS zajedno predstavljaju glazbeni dragulj koji je obilježio scenu singlovima poput “Usamljeni ljudi”, “Sami zajedno”, “Decembar” i “Kasnim”.
Glazbu i tekst cijelog albuma potpisuje Hristina koja je odsvirala i sve klavirske dionice na ovom albumu. Mastering albuma napravio je Filip Vlatković koji je za dio pjesama radio i miks zajedno sa Andrejom Stojićem, Lazarom Arsovićem, Darkom Lukićem i Hristinom. Minimalistički dizajn omota djelo je londonskog dizajnera Daniela Brittona.

Hristina je na ovom albumu radila preko tri godine i on je ostvarenje njezinog dugogodišnjeg umjetničkog i životnog sna te navodi “Bedem je priča o putovanju kroz sebe u 9 pjesama”. Metafora “Bedema” otkriva zidove koji okružuju kako vanjski svijet, tako i unutarnji svijet umjetnice. Kroz glazbu, autorica pruža publici ključeve za otključavanje tih zidova, pozivajući ih da zakorače u njezin glazbeni svijet.
Hristina, skladateljica i glazbenica, trenutno stvara i živi u Beogradu. Posvećena glazbi već 19 godina, svoj prvi glazbeni trag ostvarila je 2014. godine s pjesmom “Deep Waters”. Dijapazon njezinog talenta dodatno se proširio 2018. kada je osvojila srca publike na regionalnom autorskom festivalu “Poezika” s pjesmom “Sunflowers”, koju je izvela uživo na vrhu jednog od novobeogradskih nebodera.