Nela predstavlja “Nepokoriva”, mračan, plesni novi singl, svoj najjači autorski rad dosad

I dok je “Sto godina” vozila na osjećaj tuge i razočaranosti, a sjajna “Nebo gori” na predosjećaj, nova Nelina pjesma inspiraciju je povukla iz usamljenosti i neizvjesnosti.
Glazbu kao i dosad potpisuje Nela, tekst Nela i Ivana Belošević, dok su aranžman i produkcija bili u spretnim rukama i ušima Mihovila Šoštarića Lockrooma. Nakon ampiano beata na prošloj pjesmi, “Nepokoriva” je hrabro krenula u novom smjeru. Plesna i mračna povući će vibe koji su svojevremeno donijeli artisti kao što je dvojac Disclosure, ali čim je preuzme moćan i širok Nelin vokal iste sekunde dobiva prepoznatljiv autorski pečat. Upravo su ta posljednja dva singla pokazala smjer kojeg će se Nela držati na svom sljedećem albumu. Vizualni identitet potpisuje ponovno – Đurđina Samardžić – GG Help.

Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do uspješnog prvog studijskog albuma “Melodrama”, Nela je postala upečatljiv dio hrvatske glazbene scene, cijenjena u glazbenim krugovima, ali i među publikom zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Iza sebe broji singlove koji redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, a singlovima “Nebo gori” i aktualnim “Nepokoriva” najavila je velike zaokrete u zvuku koji će obilježiti 2024. godinu.

NELA – Nepokoriva [Official Audio]