GENERAL WOO feat. IVANA HUSAR sa pjesmom “NIŠTA SE NE MIJENJA”na regionalnom MTV-u i mtv.com.hr

Jučer je na MTV televiziji, u 20 sati, premijernoprikazan novi videospot Generala Wooa “Ništa se ne mijenja” u kojem se kao gostujući vokal pojavljuje Ivana Husar. Novi album General Wooa “Verbalni delikt”, u izdanju Aquarius Recordsa, po mnogočemu će označiti 2011. godinu. Bio je to prvi album jednog hrvatskog izvođača kojeg se moglo potpuno besplatno skinuti sa MTV siteova u regiji što je rezultiralo rekordnim brojem downloada.

Album je najavio sjajan singl “Znam”, a underground, hip hop DJ-i, urednici i fanovi mjesecima su pričali o najopasnijem materijalu u zadnjih nekoliko godina, ponajboljoj ploči Generala Wooa dosad s vrhunskim tekstovima. Materijal je glazbena kritika ishvalila probranim riječima, ali još je važnija jedinstvena podrška publike i hip hop aktivista zahvaljujući kojima je oko “Verbalnog delikta” i Wooa stvoren velik hype. Spot za “Ništa se ne mijenja” sniman je pod redateljskom palicom Danijela Tipure “Phatphingera,  tijekom prosinca, na nekoliko lokacija u širem centru Zagreba, a Woou se u pjesmi pridružila Ivana Husar, članica nekad veoma popularnog benda Divas s kojima je Woo već imao nekoliko uspješnih suradnji.Premijera spota “Ništa se ne mijenja” bit će i odlična najava prvog velikog koncerta kojeg će General Woo s brojnim gostima izvesti u zagrebačkom klubu Kvart 11. veljače.
“Verbalni delikt” je album koji će vam probuditi svijest, a ujedno zabaviti i educirati nevjerojatnom kombinacijom umjetnosti i znanja. Za neke ljude “Verbalni delikt” je provokacija, a za druge činjenično stanje svijeta u kojem živimo. Ovo je sedmi studijski album pionira hip-hopa na ovim prostorima.