KONCERTNA TURNEJA SANDRE BAGARIĆ S PROGRAMOM „JA LJUBIM…“

Sandra Bagarić tijekom studenoga započinje s koncertnom turnejom „Ja ljubim…“ u sklopu koje će obići desetak hrvatskih gradova i otpjevati sve najbolje od najboljeg iz njezinog bogatog repertoara. Turneju će započeti u Umagu 17.11.2011. u 20:00 sati, koncertom koji će održati u kazališnoj dvorani  Pučkog otvorenog učilišta „Ante Babić“.
U pratnji vrsnog pijanista Darka Domitrovića, naša je poznata sopranistica za svoju publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica koje su ujedno i presjek Sandrine dugogodišnje karijere.

Sandra Bagarić nedavno je u suradnji sa suprugom Darkom Domitrovićem objavila sakralni album ”Adagio”, kojim se predstavlja repertoarom crkvenih klasika.„U mojem programu ‘Ja ljubim…’ svatko može pronaći neki mali biser za sebe! Bit će tu sjajnih  napjeva  iz  opereta pa i  talijanskih kancona, naravno, neizostavni dio programa su i songovi iz poznatih mjuzikala, a i evergreeni,“ kaže Sandra Bagarić, nagovjestivši pritom da njezin novi glazbeni program skriva za svakoga ponešto.„Sretna sam da jednu ovakvu turneju mogu raditi sa svojim suprugom, Darkom Domitrovićem, on je moj vjerni pratitelj, kako u životu, tako i na sceni,“ naglašava Sandra Bagarić, koja će sa svojim koncertnim programom „Ja ljubim…“ obići Umag, Viroviticu, Županju, Karlovac, Našice, Vukovar i druge hrvatske gradove.Ulaznice za koncert koji će se održati u Umagu od jučer (7.11.) se u pretprodaji mogu kupiti u POU „Ante Babić“, Trgovačka 6 u Umagu.