Po Jagatiću One Possible Option imaju album godine

“One Possible Option imaju album godine” – rekao je u prvoj recenziji Dubravko Jagatić (Nacional), jedan od najboljih hrvatskih glazbenih kritičara koji bendu One Possible Option predviđa nevjerojatnu budućnost i odlazak na svjetske pozornice.
Riječki predvodnici novog rock vala već su s prvim singlom s novog albuma, All We Do Today, pobrali odlične kritike, ali i osvojili nekoliko top lista u Hrvatskoj. Sada je stigao i album No King koji donosi pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažirane tekstove i odličnu produkciju. Album donosi 12 pjesama, a nakon što je ekskluzivno bio dostupan na Spotifyju, sada ga možete potražiti i na svim ostalim streaming servisima, ali i u prodaji .

„Od 12 vrhunskih pjesama barem polovica ima potencijal velikog hita, i to na svim stranama svijeta. Čvrsta rock okosnica, ali nije oslonjena na garažni rock kao što je to najčešće običaj u Hrvatskoj, već je prisutan suvremeni pristup indie rock glazbi koji je dominantan na svjetskoj rock sceni. Njihove pjesme pršte energijom, ali i nevjerojatnom melodioznošću, zbog čega ulaze u uho već nakon prvog slušanja. Da nema koronavirusa, grupa One Possible Option imala bi priliku bez problema zasvirati s najvećima na najvećim svjetskim pozornicama, jer ima tu kvalitetu, snagu i prije svega odlične i kvalitetne pjesme.“, rekao je Jagatić davši im ocijenu albuma 5/5