Danijel Meseljević na tamburi snimio instrumentalni album “12”

Poznati vinkovački virtuoz na tamburi, Danijel Meseljević, snimio je studijski album “12” s deset instrumentalnih i dvije pjevane obrade. Radi se o izrazito šarolikoj lepezi glazbenih brojeva za koje je Meseljević sam raspisao aranžmane.
Danijel i ovim albumom dokazuje da je u potpunosti ovladao virtuoznim izvedbama svega što svira na tamburi. Tako se na primjer jednako dobro snalazi svirajući rumunjsku “Horu dim Budesti” , “Slavonskom svadbenom kolu”, Boccherinijevom “Minuetu” ili nezaboravnom “Fascination” još iz Sinatrinog vremena kojeg je uz “New York, New York” na albumu otpjevao Filip Martinić.


Zbog izrazito zahtjevnih aranžmana i produkcije Danijel je u goste na albumu pozvao ponajbolje kolege glazbenike. Tako je Ivan Gazibara svirao kontrabas i kontru, Darko Kujundžić berdu, a Marko Bučar na nekoliko skladbi odsvirao je dionice piana i klavijatura.
Stjepan Đurković – Stipa na albumu je pomagao kao supervizor svirke i produkcije cijelog albuma. Mastering je radio Tihomir Ivanetić (Rockoko Studio). Zahvaljujući odlično odabranoj ekipi, vrhunskoj svirci i aranžmanima, sladokusci i znalci tamburaške glazbe moći će uživati slušajući ovaj izrazito moćan i atraktivan album.