Hedonistička glazbena poslastica – Maligani predstavljaju “Od Iloka do Londona”

Maligani su oduševili obožavatelji najnovijim spotom za pjesmu “Od Iloka do Londona”.
Osim što je uvod u njihov nadolazeći album, ova pjesma je također i pravi glazbeni hedonizam koji donosi energiju prema životu, šaljući jasnu poruku: manje brige i stresa, više uživanja u trenutku.
Glazbu za pjesmu potpisuje Nikola Bosilj, poznat po svom radu s grupom Mejaši. Njegov prepoznatljiv stil daje pjesmi dinamičan i veseli ritam koji osvaja na prvo slušanje, a tekst je napisao Nenad Ninčević, proslavljeni tekstopisac koji je zaslužan za mnoge hitove na domaćoj sceni. Njegovi stihovi savršeno opisuju razbibrigu i ljubav prema vinu, dok je aranžman pjesme djelo Lea Škare iz studija Spalaton, čiji je doprinos zaokružio cijelu glazbenu priču i dao joj dodatnu dozu profinjenosti. Videoprodukciju spota potpisuje Tomislav Pović, koji je majstorski prenio hedonistički duh pjesme u vizualni oblik koristeći dinamične kadrove.

Grupa Maligani, poznata po svojoj energičnoj izvedbi i zaraznim ritmovima, nastavlja širiti granice zabavne glazbe, spajajući tradicionalne motive s modernim zvukom. “Od Iloka do Londona” je najavni singl njihovog novog albuma koji bi uskoro trebao biti završen i predstavljen publici. Njihov album obećava donijeti još više zabavne glazbe, koja će postati nezaobilazan dio repertoara na svakoj fešti!