Josip Bačić prvi dan ljeta obilježava svojim debitantskim singlom „Boli“

Predstavljamo vam Josipa Bačića, mladog influencera iz Dubrovnika. Na prvi dan ljeta, Josip debitira sa svojim prvim singlom, pjesmom “Boli” za koju je snimio i video spot .
Sedamnaestogodišnji srednjoškolac i influencer je ljubav prema glazbi počeo gajiti odmalena, a sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom kada je imao svega četiri godine i pjevao solo pred prepunim Stradunom.
Josip je završio Osnovnu glazbenu školu gdje je naučio svirao klavir, a uz glazbu, rodila se i ljubav prema glumi pa je sudjelovao i na brojnim natjecanjima i manifestacijama.

 


Iako se u posljednje vrijeme intenzivnije počeo baviti slikanjem i snimanjem u čemu zaista uživa, Josipova ljubav prema glazbi je ostala nezamjenjiva pa je uz mnogo truda i rada snimio pjesmu “Boli” koja je nastala u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem.

„Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i koliko je bitno u životu imati dobre i prave ljude koji će uvijek biti tu uz tebe i onda kad je najteže. Bez obzira koliko ponekad može biti teško, bitno je imati pozitivan stav u životu i nikada ne zaboraviti one istinske prave vrijednosti“ – govori Josip o pjesmi za koju je u prekrasnom Dubrovniku snimio odličan spot koji možete pogledati na linku:

Spot potpisuju Diego Siqueira kao režiser i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić.

Pjesma „Boli“ dostupna je na svim digitalnim servisima