Lana.S predstavlja svoj drugi kantautorski album “Živimo snove”

Lana. S, talentirana pjevačica, kantautorica, multiinstrumentalistica i profesorica glazbe, objavila je svoj drugi kantautorski album pod nazivom “Živimo snove”. Album istražuje intimno putovanje kroz note i stihove, potičući slušatelje na nove perspektive i otkrivanje ljepote u trenucima transformacije.

Album se sastoji od 11 pjesama, a producirao ga je Marko Gaćina, osim pjesme “Uz tebe volim se”, koju je producirao Ivan Havidić. Mastering je obavio Filip Vrtarić iz FM masteringa. Album je najavila intimnom pjesmom “Samo u tami” nakon koje je uslijedila pjesma “Slobodna”, nastala u suradnji s našim najpoznatijim jazz pijanistom Matijom Dedićem.


Na ovom albumu nalazi se još jedna suradnja, i to s Nenom Belanom u obradi hita “Dugo toplo ljeto” grupe Đavoli. S Veronicom Freel otpjevala je pjesmu “Obscenity “ na engleskom jeziku. Osim ovog dueta, poseban je onaj koji je Lana otpjevala sa svojim suprugom Ivanom Pužem, “Živimo snove” po kojoj je ovaj album i dobio ime.
Lana S. uživa u svom solo glazbenom putu, te je prije dvije godine izdala debitantski album “Avantura” koji je obilježio njezin kantautorski rad. Taj album, u cijelosti produciran od strane Dragomira Herendića Dragiannija, donio je hitove poput “Naš svijet”, “Sigurno u treću” i “Samo u tami”.