Marko Bošnjak i Iva Lorens imaju najvrući duet! Ovog ljeta “Asfalt” gori

Ljeto službeno započinje najhot suradnjom regije jer dvije zvijezde nove generacije – Marko Bošnjak i Iva Lorens (Kontra Rights) predstavljaju “Asfalt” – savršen soundtrack za divlje ljetne noći!

Marko i Iva privatno su odlični prijatelji i ova suradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je spontano kako i nastaju sve najbolje stvari. Iva je pripremila paprenu pjesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve zajedno je “skuhano” u njegovom studiju tijekom jednog noćnog sessiona:
Marko i Iva spremni su na ove prostore beskompromisno unijeti dah svježine i jedan novi val zvuka. Pjesmu su već premijerno izveli u Beogradu te na nedavnom zagrebačkom Prideu. Reakcije publike bile su i više nego odlične, a za “Asfalt” su snimili i spot koji režijski potpisuje Domy Media:

 


Marko Bošnjak, dobitnik je nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih glazbenika nove generacije i najmoćnijih vokala domaće glazbene scene koji je svoju novu eru nedavno započeo odvažnom autorskom pjesmom “Pusti me”. Beograđanka Iva Lorens slovi kao regionalna zvijezda svjetskog kalibra koja oduševljava svakim novim singlom od kojih je najrecentniji bio “Dom” s kojim je zadivila na ovogodišnjoj Beoviziji (Pesma za Euroviziju).

“Asfalt” autorski potpisuju Iva Lorens i Marko Bošnjak te Filip Majdak.

“Asfalt” slušajte na svim streaming servisima.

STREAMING: https://bfan.link/asfalt-2
YOUTUBE:  https://youtu.be/Ihxiyv16D8s