U prodaji je i “Gold Collection” Marija Mihaljevića

Mario Mihaljević, naš poznati tekstopisac, skladatelj, urednik i voditelj, svoju kontinuiranu pedesetogodišnju glazbenu karijeru odlučio je obilježiti “Gold Collection” izdanjem.
Radi se o kompilaciji njegovih najpoznatijih pjesama koje su izvodili popularni izvođači iz cijele ex-YU regije. Na čak tri CD-a nalaze se njegove 63 skladbe.
Na ovom izdanju pjevaju nam: Daniel Popović s nezaboravnom “Džuli”, Zlatko Pejaković kojem je Mario napisao stihove za većinu najvećih uspješnica, Srebrna krila, Novi fosili, Jasna Zlokić, Jasmin Stavros, Tomislav Ivčić, Luka Nižetić, Đuka Čaić, Slavonske lole, Oliver Dragojević, Maja Blagdan, Duško Lokin, Doris Dragović & Grupa More, Željko Bebek, Zdenka Vučković, Mišo Kovač i mnogi drugi.

Mario i sam kaže da je za razliku od nekih kolega uspio održati kontinuitet svog umjetničkog stvaralaštva i da u ovih pedeset godina nikada nije prestao pisati.
Siniša Škarica svoj je osvrt o Mariju Mihaljeviću u knjižici izdanja završio ovim riječima: “Jedan uzbudljiv životopis podsjeća svojom dinamikom i turbulentnošću na onaj Tome Zdravkovića, samo sa sretnim krajem. Da, kada bi se snimao film, zvao bi se sigurno ‘Mario’.”