Novi singl “Di Si Željo Dosad Bila” grupe Dalmatino osvojio je hrvatski radijski eter


Splitski sastav Dalmatino još jednom je osvojio srca publike s najnovijim singlom “Di Si Željo Dosad Bila” debitirajući na izvanrednom 6. mjestu HR Top 40 liste. Ova emotivna i dirljiva balada također je dosegnula 8. mjesto na YouTube trendingu u Hrvatskoj i 11. mjesto na Deezer Croatia listi, čime je potvrdila svoju popularnost među slušateljima.
“Di Si Željo Dosad Bila” dolazi kao još jedno izvanredno ostvarenje iz opusa Dalmatina, objavljeno pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear. Osim što je novi singl već osvojio radijske postaje diljem zemlje, njegov uspjeh na digitalnim streaming platformama pokazuje koliko je pjesma dirnula i očarala publiku.


“Di Si Željo Dosad Bila” već sada ima veliki broj pregleda na YouTubeu i pozitivnih komentara obožavatelja, što dodatno potvrđuje da je ova pjesma našla svoje mjesto u srcima mnogih. Publika će novu pjesmu imati priliku čuti i na mnogobrojnim nastupima grupe Dalmatino, pogotovo u prosincu kada će nastupiti u Areni Zagreb i u osječkom Gradskom Vrtu.

Lista HR Top 40, službena lista Hrvatske diskografske udruge, prikazuje najemitiranije pjesme na radijskim postajama diljem Hrvatske. Fantastičan rezultat “Di Si Željo Dosad Bila” na ovoj prestižnoj listi samo je dodatni dokaz kvalitete i popularnosti ove pjesme te zvjezdanog statusa grupe Dalmatino.

“Di Si Željo Dosad Bila” slušajte na svim streaming servisima.

Novi singl “Di Si Željo Dosad Bila” slušajte OVDJE