Dienne otkriva intiman autobiografski album prvijenac “Sjene Mene” uz intrigantan prateći spot “Things I Wish I Knew”

Dienne, osebujna kantautorica iz Zadra najavljuje svoje transformativno poglavlje kroz debitantski album “Sjene Mene”, uz prateći video spot za novi singl “Things I Wish I Knew”.

Kroz zbirku osobnih pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku uz iskrene emocije i refleksije, kroz borbe i sazrijevanje, Dienne istražuje dublje aspekte koji su stvojili njen glazbeni identitet. 10 pjesama s ovog jedinstvenog albuma zasigurno će ostaviti poseban trag na slušatelja s obzirom da dolaze iz dubokih zakutaka svjetlih i mračnih misli, snova i mašte ove talentirane kantautorice.


Album se zaokružuje posljednjim singlom “Things I Wish I Knew”, koji kroz emocionalne stihove i melankoličnu melodiju izražava žaljenje zbog neznanja iz prošlosti, ali i zahvalnost za put koji ju je oblikovao. “Voljela bih da sam neke stvari znala prije, možda bi mi bilo lakše. No, zahvalna sam na svakom izazovu jer sam sada osoba kakva sam oduvijek htjela biti.”

“Sjene Mene” je album koji ne samo da donosi intiman prikaz sazrijevanja Dienne, već ostavlja duboki trag na slušatelje, pozivajući ih na introspekciju o brojnim osobnim temama.

Fotografiju za naslovnicu albuma potpisuje Mare Milin, čije su divne fotografije za samu Dienne uvijek inspiracija. Vrijedi istaknuti i kako je zadarska kantautorica na posljednjoj, bonus pjesmi “Tvoje lice” ugostila Matiju Dedića.

 spot za novi singl “Things I Wish I Knew” gledajte OVDJE