Jimmy Carr drži rekord u broju izgovorenih šala, izgubio je nevinost s 26 godina – otkrijte zanimljivosti iz života stand-up superzvijezde

Bliži se 26. studeni i dvostruki nastup jednog od najtraženijih stand-up komičara današnjice – Jimmyja Carra! Aquarius Records komičarsku megazvijezdu u Hrvatsku dovodi već četvrti put, a njegov novi show “Jimmy Carr: Laughs Funny” ponovno će napuniti zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Prvi show je već odavno rasprodan, a u prodaji su posljednje ulaznice za drugi show koji će biti održan istog dana s početkom u 21:30.
Nakon Zagreba na redu je Bosanski kulturni centar u Sarajevu u srijedu 27. studenog, Makedonska filharmonija u Skopju u petak 29. studenog, beogradska MTS Dvorana u subotu 30. studenog i Cankarjev dom u Ljubljani u subotu 1. ožujka 2025. godine.

Ususret Carrovom povratku na mjesto zločina donosimo vam pet zabavnih činjenica o osebujnoj Netflixovoj zvijezdi koje sigurno niste znali!

1. Jimmy Carr drži Guinnessov svjetski rekord u najviše izgovorenih šala u sat vremena! Carr je poznat po svojim brzopoteznim i dovitljivim one-linerima koji su mu priskrbili ovu laskavu titulu.

2. U svojem memoaru “Before & Laughter”, objavljenom 2021. godine, Jimmy Carr otkrio je podatak da je nevinost izgubio s 26 godina! Iako ga, kako kaže, to nikada previše nije mučilo.

3. Bio je dobar prijatelj sa Stephenom Hawkingom te je u memoaru otkrio da ga je slavni fizičar nagovarao da “eksaju” žestoka pića. Hawkingovi njegovatelji procijenili su da je tekila ipak malo prežestoka, pa je odluka ipak pala na liker od naranče!

4. Osim što je jedan od najtraženijih svjetskih stand-up komičara, Jimmy Carr se etablirao i kao pisac te je do sada objavio nekoliko knjiga uključujući “Only Joking: What’s So Funny About Making People Laugh?”, “The Naked Jape: Uncovering the Hidden World of Jokes.” i memoar “Before & Laughter”.

5. Jimmy je poznati foodie, a kao najneobičnije jelo koje je pojeo u jednom intervjuu je naveo: očnu jabučicu koju je probao tijekom showa s Gordonom Ramsayjem. Kako kaže, okus je bio ok, progutao ga je i nije previše htio o tome razmišljati.

Ulaznice za show ‘Jimmy Carr: Laughs Funny’ u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog potražite na Entrio.hr. Show je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prijevoda.

Aquarius Records u Hrvatsku i regiju je do sada, uz Jimmyja Carra, doveo neka od najblistavijih imena stand-upa današnjice poput Daniela Slossa, Dylana Morana, Eddieja Izzarda, Kaia Humphriesa te je najrecentnije publici predstavio jednu od najtraženijih turneja današnjice – “Horizons – A 21st Century Odyssey”, rock zvijezde znanosti profesora Briana Coxa.