Reanimatori predstavljaju singl i spot “Griješio sam”

Nakon dva uspješna singla, Reanimatori objavljuju novi, treći singl i najavljuju nadolazeći EP do kraja godine, koji će uključivati sva tri dosadašnja singla i još jednu pjesmu na kojoj još uvijek rade. Autori singla su sami dečki iz Reanimatora: glazbu potpisuje Alen Lukač, tekst Zoran Gajec i Igor Fajdetić, dok su za aranžman zaslužni svi navedeni te dodatno bubnjar benda, Zdravko Ranogajec. Producent je Dragomir Herendić, poznati glazbenik i producent u regiji, koji surađuje s dečkima od prvog singla.
Pjesma “Griješio sam” je rock karaktera i govori o čovjekovom pogledu na život koji je za svakoga pojedinačno splet užitka, ali i borbe bez predaje te kao takav u svom nesavršenstvu može biti ponekad i griješan, a čovjek ponekad na to i nema prevelik utjecaj.

Za spot je zaslužna Nevena Vukes, koja je sudjelovala i na prethodnom singlu s Reanimatorima, “U Tvojim Očima”. U spotu su se namjerno, Nevena i Reanimatori, dotaknuli i motorističke subkulture, koja je dečkima iz Reanimatora posebno draga. Snimajući tako spot na poznatoj bikerskoj lokaciji – Air base Željava, u spotu se pojavljuju i dva bikera na motorima – Emerik Čopković i Tomislav Oslić. Dečki za pjesmu i spot kažu:
“Ovo je pjesma s kojom smo se najviše zabavili snimajući u studiju i na setu videospota. Hvala svima još jednom na suradnji, odličnom Dragecu i super dragoj i profesionalnoj Neveni, Čopu i Oliju na nesebičnoj podršci i sudjelovanju u spotu te svim bikerima koji su bili slučajni prolaznici na dan snimanja, a koji su izrazili podršku. Vjerujemo se da će se pjesma svidjeti ljudima i nadamo se da se vidimo na nekoj od nadolazećih svirki gdje možemo skupa ‘griješiti’ uživo.”.
Kao što je najavljeno, Reanimatori ne staju ovdje te do kraja godine objavljuju još jedan singl koji će se naći na njihovom prvom službenom EP-u.

Videospot pogledajte OVDJE