Poslušajte kako zvuči house s potpisom plesne zvijezde! Višnja predstavlja singl “Voljela bi”!

 

Višnja – državni prvak u hip hop plesu predstavlja “Voljela bi” – house poslasticu koja neodoljivo mami na ples.

“Kada sam pisao pjesmu ‘Voljela bi’ gledao sam da bude što plesnija. House ritam kojeg je složio Dino bio je savršen za moju ideju. Tekst je došao sam od sebe. Na nekim pjesmama moj je fokus na tekstu, a na nekima je fokus na melodiji i ritmu.”, o pjesmi je ispričao Višnja.

Višnja, inače trener breakdancea plesom se bavi već devet godina, a kako kaže, pjevanje puno pomaže s plesom i obrnuto jer lakše osjeća i smišlja ritam.


Pjesmu prati i video spot koji potpisuje Dorian Domiter: “Za spot sam htio nešto što prikazuje mene u cijelosti tako da sam iskoreografirao refren te zajedno s curama, plešem i ja. Nema puno pjevača koji su ujedno i aktivni plesači tako da želim to iskoristiti koliko god mogu i spojiti ta dva svijeta.”, rekao je Višnja.


Višnja je oduvijek gravitirao prema glazbi stoga ne čudi da je u konačnici spojio svoje dvije ljubavi – ples i pjevanje: “Glazbom sam se počeo baviti još s osam godina, kad sam napisao pjesmu za svoju tadašnju curu. Moj tata je svirao gitaru, ja sam pjevao. Tada sam napisao par pjesama i onda prestao razmišljati o muzici sve do srednje škole. Tada me za tekst ponovno inspirirao Eminem i lagano sam se vratio u glazbene vode te ovaj put i ostao u njima.


U ovih par godina radio sam puno žanrova i još uvijek se ne mogu svrstati pod jedan. Miješam ih kako se osjećam. U jednom trenutku, cijelu produkciju sam radio ja, no kroz godine sam upoznao jako dobre prijatelje s kojima sad dijelim posao. Trenutno se samo fokusiram na tekst i vokale.”, ispričao je Višnja.

Pjesma “Voljela bi” je dostupna na svim streaming servisima.
STREAMING: https://bfan.link/voljela-bi
YOUTUBE: https://youtu.be/bXyfRpRk-0c