Pred nama i vama je kompilacija ToCo hitova

Izvođači i hitovi izdavačke kuće ToCo jamac su dobrog popunjenog plesnog podija bilo kojeg kluba, a poslužit će i svima koji se žele rasplesati u svom dnevnom boravku.
Alex Barratini talijanski je DJ i producent koji je na sceni već dugi niz godina. Poznat je po tome što osim glazbe sam piše i tekstove za svoje skladbe. „My Heart Races“ ime je njegovog najnovijeg hita.
Anonic se na ovoj kompilaciji predstavlja s čak dvije pjesme. „Green Light“ je pravi ljetni plesni hit nastao u suradnji s Leah Cobb, pjevačicom koju je britanska publika upoznala u desetoj sezoni tamošnjeg „Voicea“.

I druga Anonicova pjesma nastala je u suradnji s pjevačicom, jako zanimljivog vokala – Jess Hayes. Anonic i Jess dobro su kliknuli nakon ovog hita i najavili nastavak suradnje.

Franceso Sparacello, poznatiji kao DJ Sparadise, je DJ i producent, koji je u svijet dance glazbe ušao 2002. godine, kao producent drugim umjetnicima. Gotovo je cijelo desetljeće proveo u Londonu, a potom i u Berlinu, a sada je ponovno u Italiji odakle nam servira hitove, poput „Outta My Head“, nastalog u suradnji s pjevačicom Chanel Dilecta.

„Be The One“ ime je hita iza kojeg stoji Future Love. Riječ je o pjesmi nešto laganijeg, plesnog ritma, a za repersku dionicu odradili su Fab & Ray. Kako bi se pjesma našla i na playlistama DJ-a u klubovima, pobrinuo se Paul Brugel, koji je napravio i remix u dosta bržem ritmu.

„Can You Love Too Much“ ime je novog hita iza kojeg stoje Lotus & Molio & Robin S i Mico. Pjesma sadrži i segmet legendarnog hita „Show Me Love“ Robin S, a na singlu dolazi u četiri verzije – od housea do hardcore techna.

Na kompilaciji se nalazi i jedan stari hit dua Maxx. „No More (I Can’t Stand It)“. Riječ je o pjesmi koja je žarila i palila sredinom devedesetih, a vrijeme je da ju upoznaju i nove generacije.

„Sin Parar“ ili u slobodnom prijevodu sa španjolskog „Non Stop“ ime je hita iza kojeg stoje Mr. Esse i Luka J Master, dok je ovom plesu dozu drame svojim upečatljivim vokalom donijela Marcela Ocampo.
Nightfreaks donose pjesmu „Too Far Gone“, nastale u suradnji s Thomasom Wigleyem, novim muškim vokalom koji se pokušava probiti na electro-pop i dance sceni.

Ljeta daleke 1996. diskotekama u cijelom svijetu harale su dvije pjesme – „Macarena“ i „Coco Jamboo“. U ovom izboru ljetnih hitova nalazi se potonja, u izvedbi Toma Wilcoxa i Iayzeeja, te u remiksu Andrewa Spencera.