Poslušajte moćnu baladu “Alone” Rock ‘n’ Roll benda TV EYE

TV EYE zagrebački rock ‘n’roll kvintet, koji se prošle godine predstavio s albumom prvijencem “Kick it out” u izdanju Mast produkcije, a široj je glazbenoj publici i otprije poznat po uzbudljivim i upečatljivim nastupima uživo, potpisao je ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom, te priprema novi album, koji najavljuje singlom “Alone”.

Prvi album je naišao na sjajne recenzije svih eminentnijih glazbenih kritičara te priskrbio uvrštavanje u top10 godišnje ljestvice albuma, kao i nominacije za Rock & Off nagradu za najveći prasak godine i nagradu publike. Sastav je u međuvremenu imao i zapažene nastupe gdje je dijelio pozornicu s legendarnim The Cult-om na Šalati, The Godfathers-ima u Boogaloou, Električnom orgazmu u Tvornici, te svirao na brojnim drugim domaćim festivalima i samostalnim koncertima.

Izuzev žestokog gitarističkog zvuka i plesnih melodija, ono što ih svakako čini prepoznatljivim je njihov karizmatični frontmen Miran Kurspahić, široj javnosti poznatiji kao redatelj i glumac, koji njihove koncerte vodi poput liturgijskog r’n’r slavlja.
Spot koji je sniman na nekoliko lokacija, a režirao je Sven Stefanović.
Na aranžmanu pjesme su sudjelovali i svi ostali članovi benda: Saša Mitrović, Igor Cecelja, Saša Strakos i Alan Mance, dok miks i master produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

TV EYE – Alone