Kaliopi ususret koncertu u sjećanje na Massima – “Lijepo je biti dio njegovog malog kruga velikih ljudi”

U zagrebačkoj Laubi, u utorak 5. studenog 2024. Massimovi prijatelji i kolege i ove godine održat će koncert “Za Massima – Mali krug velikih ljudi 2”. Amel Ćurić, Ivan Dečak, Kaliopi, Martin Kosovec, Meritas, Neno Belan & Leo Rumora, Sergej Ćetković, Zsa Zsa, Željko Joksimović i Predrag Peggy Martinjak otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni 2022. godine.
Ove godine za Massima će se pjevati i svirati i u Beogradu 12. studenog u Sava Centru.
Na ovogodišnjim koncertima u sjećanje na nezaboravnog Massima nastupit će i makedonska zvijezda Kaliopi. Kaliopi ističe da je Massimova najveća vještina bila ljubav prema njegovim curama – Eni i Mirni, a pamtit će ga po mnogo čemu, ali uvijek samo iskrenom i dobrom.

Massima i Kaliopi vezalo je i dugogodišnje prijateljstvo ispunjeno brojnim uspomenama, a Kaliopi je podijelila i jednu posebnu:
“Moja priča s Massimom još uvijek traje u mojim sjećanjima i vjerojatno nikada neće prestati…Taj naš prvi susret u Skopju, to ljudsko i umjetničko prepoznavanje, za oboje je značilo veliki životni dar. Napisala sam dvije pjesme za njega, otpjevali naš duet, pjevali na koncertima, ali najdragocjenije i najumjetničkije od svega je bilo naše prijateljstvo, naši razgovori.”. otkrila je Kaliopi.

Uoči nastupa na koncertima u Zagrebu i Beogradu Kaliopi poručuje:
“Najprije ću reći da je divan osjećaj biti u Massimovom malom krugu velikih ljudi…Ja ću se tih večeri pretvotriti u mrvicu, jer ću pred sobom imati najljepšu sliku njegove glazbene ostavštine – Njegovu publiku… Najvažnije je dotaknuti njegov habitus i pjesme na taj način, da bar na tren i kroz moj glas dočaram emociju kojom je on zračio. A, emocija je čudo…”.