Osim za najavu filma “Black Swan” pjesma “Suspiria” i u ovogodišnjoj ceremoniji dodjela nagrade Oscar

IDM Music licencirao je pjesmu “Suspiria” kultne talijanske progressive rock grupe Goblin za najavu filma “Black Swan” koja je napravljena ekskluzivno za ovogodišnju ceremoniju 83. dodjela nagrade Oscar.

Najprestižnija svjetska nagrada u svijetu filma održat će se slijedeće nedjelje, 27. veljače, u Kodak Theatreu u Los Angelesu (CA), a Black Swan je jedan od ovogodišnjih favorita.U režiji briljantnog redatelja Darrena Aronofskoga (Requiem for a dream, The Wrestler) film je nominiran za Oscara u 5 kategorija, uključujući i nominacije za najboljeg redatelja i najbolju glumicu.Kratki video koji predstavlja nominacije za film tijekom ceremonije dodjela upotpunjen je legendarnom horror temom “Suspiria” istoimenog filma Darija Argenta.Kako biste pogledali ovu fantastičnu audio-vizualnu koheziju, kliknite OVDJE.

Uz već dugačak popis sinkronizacija u svijetu hollywoodskog filma, uključujući Tarantinove filmove “Kill Bill” i “Nemilosrdni gadovi”,  Korbinovog “Amerikanca” i Scorseseove “Dobre momke”, Bixio je još jednom potvrdio svoj status jednog od najprestižnijih glazbenih izvora sedme umjetnosti.