Pravila ponašanja

Korištenjem bilo kojeg dijela Gloryhr.info portala i svih njegovih dijelova i podsiteova  (u nastavku samo Gloryhr.info) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Gloryhr.info portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Gloryhr.info portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

GLORYHR.INFO PORTAL

Portal posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Gloryhr.info portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Gloryhr.info portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Gloryhr.info  portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Gloryhr.info sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Gloryhr.info portala koristite na vlastitu odgovornost i Gloryhr.info ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Gloryhr.info portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Gloryhr.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Glory.hr portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Gloryhr.info, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Gloryhr.info povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sadržaj objavljen na portalu Gloryhr.info smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Gloryhr.info sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Gloryhr.info linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Gloryhr.info štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Gloryhr.info se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Gloryhr.info može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Gloryhr.info će koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Gloryhr.info obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Gloryhr.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Gloryhr.info portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Gloryhr.info nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Gloryhr.info  je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Korisnici su dužni ponašati se u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Gloryhr.info zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Gloryhr.info  zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Gloryhr.info  može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Gloryhr.info portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Napomena

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu Gloryhr.info. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal portalu Gloryhr.info jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Portal Gloryhr.info poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala portalu Gloryhr.info iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima portalaGloryhr.info