Fluentes drugim singlom “Možda mir” pričaju priču svih nas

Novo ime na hrvatskoj sceni je  grupa Fluentes.Iako glazbeno djeluju već godinama, široj publici predstavili su se singlom „Opet zaljubljen“ . Trojac kojeg čine Goran Bošković, Kruno Štrk i Andrej Car donose novi singl „Možda mir“.Za ovu snažnu ljubavnu baladu glazbu i tekst je napisao Goran. Iako svojim sjetnim tekstom stvara idealnu podlogu za ove prve hladne dane, pjesma je zapravo jedna obična i česta ljubavna priča u kojoj se može pronaći svatko od nas.

Upravo ta potraga i težnja za pravom ljubavlju i oprostom bila je inspiracija i Goranu:„Pronađemo li ikad uistinu mir u sebi i u svom srcu ili jednostavno naučimo živjeti sa svime što život nosi?
Svatko od nas to zna sam za sebe. Zapravo, u ovoj pjesmi je sve prepušteno slušatelju.. Svatko od nas pronaći će svoju priču i svoju istinu u pjesmi.“Pjesma „Možda mir“ snimljena je u studiju Željka Nikolina u Osijeku, a uskoro izlazi i spot. Možete ju poslušati na sljedećem linku:https://www.youtube.com/watch?v=tgp0BfckeM4 . Do tad uživajte u pjesmi!