Zagrebački bend OSDS objavio je novu poslasticu za sve opasne djevojke

osds
Pune dvije i pol godine nakon posljednjeg singla veliki ljubimci djevojaka ponovno su uzburkali domaću glazbenu scenu. Zagrebački bend OSDS objavio je novu pjesmu „Za tebe i mene“ i provokativan video spot u kojem se ‘igraju’ s današnjim muško-ženskim odnosima u svojoj generaciji. Zgodni dečki iz benda padaju pod utjecaj opasnih djevojaka i ne završavaju baš dobro.Oni su i dalje moderni u svom prepoznatljivom zvuku, malo stariji, ali itekako poželjni i atraktivni za svoje brojne obožavateljice.

Nazivali su ih zadnjih godina ‘poslasticom za djevojke’ , ‘otrovom za djevojčice’ i dodavali su im razne laskave epitete. Možda im je u početku to bilo i simpatično, godilo je egu, kažu skromno, no oni samo žele biti dobri glazbenici koje narod voli.Iako ih mnogi smatraju boy bendom zbog iznimno uigranih nastupa, a i zgodnog fizičkog izgleda oba vokalna frontmena, Domagoja i Dominika, mladi glazbenici bježe od titula ‘boy benda’.
A nema sumnje kako će i ovaj novi spot izazvati veliku pozornost, pogotovo jer u njemu dečki iz benda postanu taoci zgodnih djevojaka.Premda ih u medijima nije dugo bilo s autorskim pjesmama, OSDS su jako prisutni na terenu i nižu svirku za svirkom. Dovoljno je reći da nemaju niti jedan slobodan vikend do kraja godine!
Video pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=QGT1XoN_xDo