AMEL ĆURIĆ GOST NA KONCERTU ZDRAVKA ČOLIĆA U LINZU

Amel-Curic
Pobjednik X Factor Adrije – Amel Ćurić, unatoč nedavnoj prometnoj nesreći, nastavlja s koncertima i čeka ga ljeto bogato nastupima. Nakon nastupa na Exitu, veliku čast iskazao mu je Zdravko Čolić, pozvavši ga da bude njegov poseban gost na koncertu 12. rujna u austrijskom Linzu. Legendarni Čola u TipsAreni koja može primiti više od 6000 posjetitelja, nastupit će u sklopu turneje „Vatra i barut“. Upravo je Čolina „Pjesmo moja“, Amela i proslavila na X Factoru za čiju je izvedbu dobio izvrsne komentare i žirija i publike.


„Ostao sam zatečen kada sam dobio poziv da budem gost na koncertu jer upravo me njegova pjesma i proslavila na X Factoru. Za „Pjesmo moja“ dobio sam odlične komentare žirija i publike. Ovo je šlag na sve moje dosadašnje uspjehe.“ – izjavio je Amel za bosanski portal klix.ba.
Nakon Exita i rasprodanih koncerata u Osijeku, Goraždu i Dobo – Istoku, Amela čekaju sljedeći nastupi:
7.8. – Otvorena scena u centru grada – Kakanj
21.8. – Coca Cola Pop Up Store (ispred Doma Armije) – Sarajevo
11.9. – Opatija
Nakon Opatije kreće put Linza gdje se će se 12.9. na bini TipsArene pridružiti jednom od najvećih pjevača bivše Jugoslavije i to ne kao predgrupa već kao poseban gost u sredini koncerta.
Tek što je potpisao ugovor s Menartom, Amel priprema novi singl i priprema se za veliki zagrebački koncert, o kojem ćemo više informacija saznati uskoro